Lång dag

Efter en fullspäckad dag är det äntligen dags att åka hem och lägga sig för att ladda för morgondagen. Började dagen med ett CXWORX pass och crosstraining pass kl 0700-08:20. Sen upp till Sara och laga mat till jobbpasset som började 12:00- 21:30 samt plocka iordning lite hos Sara av mina kvarvarande saker.Han Dick inte så mycket, och nu sitter jag på bussen hem och är helt slut efter ett maraton pass på jobbet. Bara att ta nya tag för i morgon kör vi igen fast få är de utbildning hela dagen :-D.

of to Work

Är på väg till dagens arbetspass och kan åter igen konstatera att jag inte är en morgonmänniska. Idag var det extra segt, kan isf bero på att jag jobbat 13 dagar i sträck. Dagens plan är jobb, fika på stan, gym och flytt. Gissa om jag kommer sova gott inatt.

underbar kväll

På väg hemmåt från en härlig kväll med Malin Aurora och vovvarna, tack tjejer för alla hysteriska skrattanfall, vi ses i skiftet i morgon. Dagens träning blev 2 timmars pass på gymmet, ben, rumpa, mage och 1 armövning. Sen va de dags för tjejkväll och frosseri. Många skulle säga att träningen är bortkastad i och med frosseriet men men man måste ju leva också. Därför unnar jag mig själv fika och annat onyttigt 1 dag i veckan för tillfället. Nu blir de hem och sova för att orka med morgondagens arbetspass.