Utgång i kalmar

Vilken kväll det varit här i kalmar, återupplevt gamla goda tider med mycket skratt och minnen. Kan bara säga att båda två är nog överaskade över hur vissa delar av den här trippen innebar återseende med gamla ytliga bekanta både possitvt och negativt.... Har även kommit undefund med hur ycket man har förändrats/utvecklats som person under de här åren som man varit ifrån kalmar. kan bara utgå från min egna sida när det gäller att ev sticka ut i folkmängden, känns som att man hittat sig själv och vågar vara den man är. Vilket är mycket skönt, samtidigt som man förhoppningsvis bibehållit många av de egenskaper som man hade tidigare.   
Till slut har jag en fråga varför klär sg alla  svart när de går ut???
natti natti

Kalmar dag 2

Snart dags för utgång även denna kväll här i kalmar, så just nu fixas det och donas för fullt med fejset och håret för att se ok ut samt för att matcha klänningen som snart ska på.
I dag har vi återupplevt några av de ställen som vi spenderade mest tid vid när vi bodde här nere dvs, gymmet/badet, våra löprundor vid slottet, matbutiken rakt över gatan där vi bodde och ett av våra stammis café. Va lite kul när vi kom in i matbutiken och skulle handla lite ägaren kände fortfarande igen oss trots att vi inte varit där på ca 3½ år.
 

Kalmar

Just varit ute på en härlig pubrunda och hjälp vad fort tiden har gått. dags att sova för att få nya krafter inför morgondagens bravader då kalmar rundorna åter ska upplevas. Så härligt det ska bl att få köra dessa undor åter igen. men nu natti natti