härlig tur

Blåst, regnat och solen har lyst om vart annat men det hindrade inte mig från en härlig promenad efter en dag med studier. Dessutom fick jag sällskap som ni ser. Det blev en hel del lydnads övningar men även endel bus under promenaden som inte var så läng distansmässigt men tidsmässigt var den desto längre.

Här testas tålamodet dvs sitt och stanna kvar tills jag kom upp igen.

Här tränas det sök efter koppel och godis som jag gömt.Det underlättar om man går runt steten och över grenarna i stället för kravla sig över stenen och under grenarna.

Som sagt en härlig runda och energin flödade och trötta blev vi.

Götet

Haft en helt underbar helg i Götet med mycket skratt och prat. Förutom time med goa vänner sprang jag även göteborgsvarvet, gick riktigt bra. Allt slit man lagt ner underåret har äntligen gett resultat och med besked dessutom 22min bättre än förra året. Gäller att hålla i nu och inte tappa, nästa år ska det kapas ännu mera.
Efter varvet var det dags att hitta vännerna igen inte det lättaste alla gånger men det gick. Sen var det bara att ge sig iväg hemmåt och ladda inför en utekväll som blev rikigt lyckad. Nu är det åter till vardagen med plugg och jobb ska även börja köra lite mera cykelträning och när kroppen säger ok nu kan du börja träna löpning igen blir det mixad träning. Just nu känner jag mig nämligen som en 90 åring i kroppen men ge mig ett par dagar så är jag fitt igen.

Underbar helg väntar

Sitter och pluggar Arbetsliv och organisation inte det roligaste ämmnet men finns värre saker så bara att läsa vidare. Sitter även och längtar fram till i eftermiddag då resan går mot göteborg och en rolig helg med vänner.
Ska även delta i Göteborgsvarvet så hoppas vädret håller i sig, behöver dock inte bli allt för varmt utan som det är i dag dvs sol och 15-20 grader varmt. Sen blir det även utgång på kvällen, ska bli riktigt skönt var ett tag sedan. Dags att återgå till böckerna en stund till.