Årets sista arbetsdag

Efter 4 timmars orolig sömn är det nu dags att gå upp och ge sig iväg för årets sista arbetspass. Blir min 6 jobbdag denna veckan och måste erkänna att de känns i huvudet, så ska bli skönt att vara ledig ett par dagar igen. I eftermiddag är de jag som åker mot de småländska skogarna för att ha en lugn nyårsafton.

Fynd

Fy va fort en semester kan gå, är redan på väg gem men en sak ör säkert de ska inte dröja så länge tills jag kommer hit igen. Nu på vägen hem har vi även fyndat 1 tjock tröja av XTTL märket, 1 Salomon mössa, 1 t-shirt av Craft, 2 par strumpor av Ola skinnarmo och 1 mobil skydd för träning. Allt detta kostade 900 kr, inte illa med tanke på vilken kvalitet de håller inom dessa märken. Ett tips till er lisen och Becca när ni ska upp till sälen senare, outletbutiken ligger precis innan sälen.

Ännu en underbar dag i backen. Riktiga vänner finns hos dig även när de är långt borta.

vilka underbara dagar vi har här i sälen, strålande sol och bra backar.
Känns dock att man inte åkt utför på många år men går bättre och bättre för varje åk. Samt så säger de som jag är med att jag åker betydligt bättre än förra skidsemestern hmmm. Har dock vissa ord som dyker upp i huvudet lite då och då. Böj på knäna, fram på skidorna, mjuk i knäna och höfterna och bäst av allt tryck fast pengarna i pjäxorna. Lisen har jag tryckt fast dom ordentligt im jag har blåmärken på smalbenen efter pjäxorna ;-). Tack lisen och Becca för alla tips och de underbara minnen från våra semestrar ihop. Nä dags att sova är en dag i morgon också