Girl powerHade med mig datorn till plugget i dag och som vanligt krånglade det. I dag ville den inte koppla upp sig mot skolans nät vilket har varit strulet hela den här terminen. Gick då till IT service och ville ha hjälp stog en kille där och sa att han inte kunde hjälpa mi och att det inte var deras uppgift att se till att varenda privata dator kopllade upp sig mot skolans nät. Snacka om att jag blev förbannad, gick därifrån arg som ett åskmåln och försökte fixa det själv. Men efter lunch gav jag upp och återvände till IT service taggad till tänderna och när jag kommer dit står en tjej och det första hon säger efter att jag förklarat problemet starta datorn så ska jag se vad jag kan göra.
Det tog 10 min sen funkade det igen. Säger bara det Tjejerna äger på det stället. Va lika dant förra gången jag hade problem med datorn i skolan killen kunde inte fixa det men tjejen kunde hahaha.
 sen när jag åkte hem med bussen kom vi till ett ställe tanten klippte gräset och gubben satt på staketet och såg på.

snurrig

Så smart man kan vara sitter och försöker logga in med mitt gammla inlog och tar ett antal försök innan jag kommer på att det är helt fel mail adress jag skrivit in hahaha.
Tecken på att det är dags att sova, men först lite uppdatering.
Äntligen helt frisk och har kommit igång med träningen körde 6 bra pass förra veckan och den här har börjat lovande. Körde ett gympass i dag och i morgon blir det löpning.

Här även hämtat mig från val helgen men det är knappt. Fattar inte hur folk kan vara så tröga att rösta in ett sådant parti i riksdagen. Det är så att man skäms lite över att vara svensk.
och snälla politiker sluta kassta skit på varandra och skylla över saker utan ägna den tiden till att fixa det som inte är bra.
Såg en bit av en dokumentär i dag om delfiner, säger bara en sak SLUTA JAGA DEM LÅT DEM LEVA I FRIHET.
Kunde inte se klart programmet för det var för hemskt. Undra hur de själva skulle känna om de blev inspärrade i en vik och dödade.
Nä dags att läsa en bit i boken och komma på trevligare tankar igen.