Valborg, sol & varmt

I dag pigg som en lärka och energi till 1000. Ska köra första löprundan (kort runda) på typ 4 dagar, lugn jag är helt frisk i dag från förkylningen. Tänk vad en helg med tvångsvila kan göra.  
Tänk att det redan är valborg och kan det bli bättre sol och värme.
nu åter till lite studier.

Mindre än 2 veckor kvar

Att man aldrig ska få vara hel eller frisk inför göteborgsvarvet (12 maj), kan dock glädja mig åt att det här åreta är förkylning och inte som förra året och året dess för innan var både förkylning och inflammation i knä och benhinnor. Den här förkylningen har dock inneburit 3 dagars ofrivillig vila från allt vad träning heter. Är nästan helt symtomfri i dag inte ont i halsen och knappt snuvig:-) så i dag blir det en längre promenad runda i ett lagom tempo och är jag fortsatt pigg i morgon blir det löpning :-).
Annars har helgen bestått av jobb och studier så har fått en hel del gjort med studierna vilket har varit riktigt bra.
Dags att dra på sig regnkläderna och ge sig ut i ruskvädret.

 

The life is running

oj oj oj vad tiden rusar iväg insåg att det var många dagar sedan jag bloggade. Har som vanligt haft fullt upp med allt vad livet innebär. helgen som gick bara flög förbi med en massa roliga saker, hur kan det dock vara så att de helger när man typ bara planerat in två saker bli en helg där man knappt hinner sova. Har dock haft riktigt roligt trotts att helgen gick i 120. kanske är därför jag kännt mig lite sliten den här veckan eller beror det kanske av bristen på sol hmmmm.

En kort sammanfattning kommer om vad som hänt de senaste veckorna.
Träning i massor. Kan dock lugna er alla har även haft ett par dagars vila.
Studier i massor
fixa och trixa här hemma, både inne i hus och utanför
träffat vänner. Så himmla kul. vad skulle man göra utan dem.
Hjälpt pappa med husvagnen
Träffat släkten också alltid roligt trots att jag typ var helt färdig i lördags kväll.
Jobbat
Men det roligaste av allt var i helgen Fotografering med LIZZEN. Modell = moi, vilket var första gången. ska bli spännande att se hur bilderna blev när de är klara. Snacka om att vi hade tur med vädret (en stund) hann och ta en hel del bilder innan ovädret brakade lös. vissa bilder blev till och med solbilder :-).
och ytterligare studier i massor.

Morgondagen består av 100% studier hoppas dock att jag kan bibehålla det fokus som jag hade i dag. Har även planer på att köra powerwalk med stavar i morgon och det en LÅÅÅÅNG runda. Hoppas vädret blir bättre, vil inte ha mera regn utan vill ha SOL.