Söndag och funderingarDagens fikastund på stan fick mig att tänka på torsdagens föreläsning av Martina Haag. Vad är meningen med livet om man inte kan unna sig att äta gott av det man vill utan att få ångest och må dåligt av de. Är just nu inne i en sådan period där jag är sugen på mycket onyttigt och försöker unna mig lite lyx men händer rätt ofta att jag vid dessa tillfällen också får en viss ångest över de jag stoppat i mig. Som tur är så är jag medveten om detta och är något som jag jobbar med.Därför blev det en snabbfika idag på stan med Sara innan träningen. Genom att hitta balans mellan de olika sakerna i vardagen så är jag nöjd. Efter den välbehövliga fikastunden som gjorde att hjärnan orkade börja tänka så tvingade jag mig till gymmet i hopp om att glädjen, energin till träningen skulle infinna sig. Och det blev en fullträff för efter 5 min på löpbandet så vände det totalt. Kroppen kändes stark, pigg och inte alls trött och seg som den gjort hela dagen.

Härlig helg

Började dagen ned herrarnas 5 mil på tv, tyvär blev de ingen medalj men ett grymt os har längdlandslaget bjudit på :-D. Fortsätter dagen i planläge med hockey finalen, just nu ligger Sverige under med 0-3 mot Canada. Helgen har förutom os tittande inneburit ledighet, träning och en lördagkväll på stan med underbara vänner. Planen för eftermiddagen/ kvällen är fika på stan och sen gymmet. Ska bli skönt att köra igenom kroppen ordentligt i dag också.

Nu tar jag helg

Efter en intensiv dag på jobbet och ett ok pass på gymmet är det dags för mig att ta lite helg. Ska bli så skönt att vara ledig i morgon både kroppen och huvudet behöver detta. Blir en dag av måbra göra dvs träning, frisk luft och os :-D