vila

I dag är det vila från all hårdare form av träning. Passade även på att ta en riktig frosseri dag med en hel del onyttigheter. Har både klämt i mig semla och fläder pafait och vem vet kanske ger jag efter för popcorn suget också. Men de få bli efter promenaden om det inte blir botat av promenaden.
ha en bra kväll.

Effektiv Torsdag

Vilken härlig dag det varit, har hunnit med en hel del bla, 80 min gym och 5,6 km löpning så nu är jag riktigt mör i kroppen. Förtom detta har jag hunnit med plugget städat, lagat mat och varit social. I morgon blir det vila när det gäller träning, möjligtvis blir det en lång lugn promenad men det beror helt och hållet på hur mycket det ska blåsa. De har nämligen varnat för riktigt busväder men hoppas att de har fel för jag vill inte ha mer blåst just nu. Känner mig helt utblåst efter de senaste dagarnas aktiviteter utomhus då det konstant har bålst motvind på vägen tillbaka och då är det inte lite vind.
Das för lite kvällskäk i dag blir det fil med äpple, kokt ägg och skinksmörgås. Till efterrätt blir det hembakt chokladsockerkaka mmmmmm.
Ha de gott allesammans och hoppas ni haft en bra dag ni också.
 

Samma antal men ändå ett förbättrat resultat

Så skönt när träningen ger resultat även när man har svårt att se det med blotta ögat. Hade tre mål med min träning nu i januari och det va att droppa minst 2 cm i midjan men ändå bibehålla min totala kg vikt och att bli starkare i överkroppen. och det är nu avklarat resultatet för den här månaden -3 cm men samma antal kg och vad det gäller styrkan i överkroppen så har den blivit betydligt bättre tack vare all stakåkning.
De stora målen jag har med min träning i år är att slå min tid från förra året i göteborgsvarvet och att få en bättre tränad överkropp.
Att jag uppfyllt januaris mål firas med mera träning, i dag är planen 2 pass dvs 1 pass gym och 1 pass kondition.
Dags att göra lite nytta
Ha en bra dag