GRRRRR

Sitter i plugget och väntar på att föreläsningen ska börja.
Kollade på schemat i går och det stog att vi skulle börja 9-16 kollade dock aldrig pingpong(skolans interna webb) vi fått ett medelande om att det är schema ändring vilket innebär att vi börjar 13-17 i stället.
Så har suttit här sedan 9 och fillurat med denise under hela förmiddagen när jag kunde tagit den sena bussen.
Dessutom tittade jag ut nyss för det lät som att någon stog och spolade vatten på fönstret och gissa det öser ner. KUL när man inte har varken paraply eller regnjacka med sig och ska byta byggnad, SNÄLLA regna över fort.

Helgen har dock varit helt underbar med många skratt och galna ideér,  har nämligen spenderat den i Göteborg hos goa vänner. mera uppdatering kommer.

Stockholm

Sitter nu på tåget till stockholm vär att hälsa på goa becka ett par dagar innan skolan börjar igen.
Uppdaterningen här på bloggen har varit urusel nu under sommaren delvis pga att jag lev i en ryggsäck större delen av sommaren och inte alltid haft tillgång till internet. För hoppningsvis blir det bättre nu till hösten när jag återigen kommer ha tillgång till internet varje dag.
Här kommer lite uppdatering om vad som hänt i sommar.
JOBB
Umgåts med familjen, Släckt och vänner.
Träning och bad
Detta är det som tagit upp större del av min sommar.

Uppdatering på träning.
Träningen i sommar har gått riktigt bra känner att jag hunnit med att hålla kroppen i form, vilket är tur för om ca 1 månad kommer jag köra stockholm halvmaraton.
Har även kört ett pass med lizzen den här sommaren, va hur längesen som helst vi tränade ihop. Även denna gång lyckades vi pricka in skyfallet från ovan.
Två dränkta katter var vi när vi kom hem.