pysseldag

Det bara öser ner i dag så det blir en dag innom hus. Sitter och pysslar med bilderna från i sommar. Tänkte även baka en runda senare. Blir nog en träningstur senare i eftermiddag.

Morgon vid sjön

Väcktes vid 05:30 och gav mig ut och gick tillsammans med min mamma. Helt underbart solen sken och det var 16 grader och vindstilla. Så vi gick runt sjön dvs 3,5 km. Sen var det dags för ett morgondopp vilket också var helt underbart, var ljummet i vattnet och inte en människa i vattnet. om ni undrar varför så tidigt på morgonen så finns det en anledning, mamma började jobba vid 07:30. Sen tänkte jag om jag kommer upp på morgonen så sover jag inte bort hela dagen utan hinner göra något kul. Så nu har jag ätit frukost och funderar på att åka till en annan sjö som ligger 2 mil bort och spendera dagen där.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter nästan 3 veckor på resande fot. Började med en tur till Halmstad över midsommar för att sen återvända hem för 2 dygn och sedan bege mig till stockholm. Efter en vecka där hos vänner med mycket skoj bar det av till min bror och hans familj i Eskilstuna. Där var jag i nästan en vecka som bestod av mycket bad, glass och skratt.
Som det kanske märks så ser min sida lite annorlunda ut mot vad den brukar, tack Lizen för hjälpen. Blev hur bra som helst och är supernöjd med den. Nu kommer lite bilder från färden och mer kommer det att komma. Har 500-600 bilder att gå igenom så kommer ta ett tag.
 
Halmstad

Stockholm

SkansenAquaria