Underbar helg

Vilken helg det har varit, va längesedan jag skrattade så mycket under 48 timmar.
Har nämligen spenderat hela helgen i göteborg tillsammans med underbara vänner, i fredags var det dags för en av de största höjdpunkterna i höst. konserten med the Brad Paisley och förbandsgruppen the band perry. Det hela kryddades extra av at vi fick träffa dem allihop och pta bilder samt prata lite med dem. Sen säger bara vilken show de bjöd på, underbar musik och härlig humor. Det enda som var neggativt det var stora delar av publiken som satt blixtstilla under hela konserten, så typiskt svenskt. När man är på konsert så tillhör det att man lever med i musiken och ex klappar tackten.Förutom detta så var det en toppen kväll.
En massa bilder togs också under den här kvällen och de är under redigering  de kommer i ett senare inlägg.
I går blev det en lugn dag för att senare speedas upp med utgång, Sånt underbart gäng det vi va :-) var dock några som fattades men hoppas att de kommer med nästa gång:-)
 The band perry
 

Dimmig onsdag

Fram till klockan 19 rusade tiden iväg men sedan har den verkligen släpat sig fram undrar om det beror på att jag verkligen behöver sömn just nu. Dagen har annars varit riktigt bra har hunnit med det som jag planerat dvs, studerat hela dagen och har i kväll en kännsla av lugn.
dagens träning blev ett riktigt kortpass undrar när detta hände senast att jag körde en så kort runda, närmare bestämt 2,5 km.  Anledningen till en sådan kort runda var att både kropp och huvudet känndes som att jag varit ute och festat hårt i flera dygn, dvs seghet och dimma. Så få bli ett längre pass i morgon.
På fredag bär det av till gteborg för att träffa polare och gå på Brad Paisley & the band perry.
 
Och gissa vad mer som händer på fredag förutom att vi ska se och lyssna på dessa underbara artister, vi ska också få träffa dom. Tack sara för arbetet du lagt ner för att vi ska få träff the band perry :-). Hoppas du kan ta igen lite av den nattsömnen  som giick åt till allt mailande.
Nu dags att fxa käk inför i morgon.
Blir stuvade makaroner och hemmagjorda köttbullar, va inte i går manåte det.

tisdag och känsla av tidsbrist

Dagarna och veckorna går så fruktansvärt fort och snabbare går de när man har 1000 saker att pyssla med. Ska bli så skönt nu i helgen då jag lägger alla måsten på behörigt avstånd under 48 timmar.
 
Dagens träning
5km löpning i motvind: var fruktansvärt skönt att rensa huvudet i dag, hade jag inte kommit ut på den här runda hade jag nog blivit tokig.
Tid på distansen blev 28 min och då är längre stopp (2st) vid övergångsställen inräknade i den tiden, är relativt nöjd med passet.