skolstart

Sitter nu i skolan och väntar på att vi ska börja. dock är det ca 2 timmar kvar men fanns ingen buss som gjorde att jag kom in vid 10:00 i stället för 8:00.
Så dags att rulla tummarna och få igång hjärnan.
Annars har jag jobbat den mesta tiden sen jag skrev sist. Tärnat har jag osså hunnit med så som ni ser en helt vanlig tid för moi.
Var även ute och plockade svam med becca och minou i helgen snacka om att det var någon som va helt galen.
Hittade en del men becca vi va på fel ställe. Va ute en runda i går och tränade och vad kantareller jag hittade. men om du tänker plocka dem så finns de redan i frysen hahahah.

planering

Sitter och funderar på hur jag ska lägga upp resten av dagen och veckan. är just nu inne i jkpg och förbereder inför skolan som börjar nästa vecka för min del.
Sen blir det lite löpträning i eftermiddag för har kört gym i två dagar nu.
I morgon ville jobbet att jag skulle jobba så det blir en tur 16:00-00 men innan dess ska jag hinna städa och träna hoppas jag om inte vädret säger annat. Sen blir det till att jobba hela helgen kul med tanke på att det är både värnamodagarna och eksjö dagarna med bra underhållning och då ska man jobba typiskt.
men längtar till helgen där efter för då blir det göteborg.

uppdatering

En massa saker har hänt sen sisst jag va inne. Tyvär lever jag ibland både utan dator och nätet pga av att jag jobbar och bor i en övernattningslägenhet när jag inte orkar köra.
Men här kommer en uppdatering.
Förra veckan var rätt lugn jobbade och tränade den mesta tiden då jag va vaken.
I lördags var det ÄNTLIGEN dags för Roxett i Halmstad. som många kanske vet så var det lite tjaffs innan uppträdandet om plats och biljetter. Måste passa på att tacka Roxett och halmstad för en underbar kväll och att vi som köpt biljetter till anderstorp där det skulle varit från början fick komma trots allt.

För min del blev det en helt lyckad kväll med gammla goa låtar från den tiden de var som störst men även några tidigare. Själva Konserten avslutades med at Tro det eller ej GYLLENE TIDER kom upp på scen. Efter ytterligare lite nostalgi, skönsång från publiken så avslutades det hela med när alla vännerna går hem.Min och idas kväll var däremot inte slut utan vi drog och käkade och sedan enr en runda till stranden innan vi la oss. Sen nästa morgon var det dags att återvända till värnamo och jobba kvällen.
Måndag och tisdag har jag varit ledig villket inneburit massor av träning.
Mändag: Lätt löpning
Tisdag: 12 km cykling + 12 km löpning
inte konstigt att jag var trött i bena.

I dag har jag jobbat och kört 5 km löpning.