Storm regn och rusk

Måste rätta mig själv från gårdagens inlägg det finns visst väder som hindarar en från att ge sig ut. I dag har det blåst utav bara den och då menar jag typ stormvindar som lyfter träd från marken och blåser omkull en så fort man öppnar dörren om den nu vill säga går att öppna.
Lyckades med att öppna våran dörr men försat löpsteget innebar att jag med nöd och näppe lyckades hålla mig på benen. Så la ner den tanken illa kvickt om att jag skull ge mig ut på långrunda i skogen. Blev i stället en kortare promenad med min mamma. Så kroppen fick vila i dag för kände inte för att köra gym med dessa ömma muskler som jag fick som ett brev på posten efter ett par dagars riktigt bra träning.
Så min dag har inneburit att jag suttit uppkrupen i soffan/sängen med datorn i knäet och gnuggat mina geniknölar med en massa texter ( engelska vetenskapliga articklar). Ganska intressant när man väl får klämm på det men har kommit underfund med en sak, Jag blir aldrig någon forskare noopp it´s not for mee.


Dåligt väder är inget hinder.... Bara att ge sig UT

Har nu varit ute och kört ett 2 timmars pass i regn och blåst, blev 2,4 mil på cykeln och ca 4 km löpning.
Upplägget på passet så gut så här
1,2 mil cykling upp till virstorp sen 1km x 2gånger upp för hattenbacken som har en lutning som en brant slalombacke. Sen var det bara att sätta sig på cykeln igen och trampa 1,2 mil hemmåt.
Så nu bränner det i benen och jag är hur nöjd som helst.
Annars i dag har jag städat och läst och nu blir det en myskväll med massa go mat mmmmmm.

solig Mellan dag

Nu är julen avklarad och den har varit helt underbar, go mat, trevligt sällskap med mycket prat och skratt, bra klappar och en hel del träning. Har just avklarat 9km powerwalk med stavar på 1h 10 min med min mamma i strålande sol och en hel del blåst men härligt var det.
Så nu blir det lite styrke övningar här hemma inna maten är klar. sen blir det lite studier under eftermiddagen.