FREDAG

I dag blir det en soft dag med vila från allt vad träning heter för att återhämta krafter så att jag orkar köra på i morgon igen. Så dage tillbringas med lite studier för att sedan invänta transport upp till mormor.

Torsdag

Träningen är avklarad och nu sitter man i soffan och bara myser. Träningen gick hur bra som helst, rundan som jag skulle köra blev utökad från 12 km til 17 så underbart de va. Inget regn kom det heller trots att det såg riktigt mörkt ut på himeln. Nä nu blir det lite tv slappande innan det är dags för sängen.

Veckans träning

Efter en sommar med dålig updatering på träningsfronten här på bloggen sk det nu bli bättring. Under sommaren har jag trots att jag inte skrivit om min träning här på bloggen hållt en normal nivå för mig när det gäller träning.
Den här veckan har träningen sett ut så här:
Måndag: intevallträning 5 km
Tisdag morgon: Powerwalk 4 km
Tisdag eftermiddag: lättare jogging 4 km
Onsdag: 7-8 km distans löpning i ett bra tempo
Torsdag: planerad 12 km cykling
Fredag: gym eller ev vila
Lördag: intervallträning
Söndag: lättare jogging eller vila.
 
Fyra dagar av dessa har jag redan kört och kan bara säga att oj vad kroppen känns pigg och stark.  Anledningen till att jag ska försöka hålla mig mera uppdaterad när det gäller träningen är för att jag själv ska få bättre koll på hur jag tränar, hur mycket jag tränar och vilka förbättringar som görs.  Nu dags för ett pass cykling i snart regn ser det ut som men ut ska jag.
 
Ett par knä byxor av märket CRAFT
 
 


Ett linne av märket rönisch
och som avslutning blir det mina underbara armar av märket Craft

 
 Utöver dessa kläder är det skor frn löplabbet av märket asics och Sport topp av märket stay in place. som ni kanske ser så är det riktiga funktionskläder som tål olika väder vilket jag tycker krävs för en aktiv fritid.