USA Del 1

Oj vad tyst det varit här.
Här kommer en bildredovisning om min och Saras underbara USA resa. Massor av kändisar så vi både musiker men även stora filmstjärnor som ni kan se
 
 
En Big Suprise blev det när Nicole Kidman steg ur en av bilarna till CMA Music Awards. Och för er som inte vet så kan jag berätta att hon är gift med killen på nästa bild Keith Urban och han är en av värdens största countryartister.
 
 
 
Lite kul var det att vår svenska country stjärna Jill va där och uppträdde en kväll och wow va grym hon är. Drog verkligen igång publiken.
 
 
 
 
En helt otroligt begåvad musiker är hunter heys. vilket ös de blev både här och ett par kvällar efter då han uppträdde på den stora scenen som tog ca 80 000.
värdinnan för årets show var ingen mindre än Kirsten Bell
 
Årets band Florida Georgia Line fy fasen va bra dom är. Lyssna på den här låten http://www.youtube.com/watch?v=bmZ9xRO7M9M kan även säga att nelly va där.
 
En annan favorit blev kip more
 
 
Va även och kollade på baseboll som musikerna spelade. kan säga att alla intäkter som denna festival får in går till välgörande ändamål och att artisterna inte får något pengamässigt men däremot sjukt bra pr.
carrie underwood säger bara vilken röst, energi och show
arenan som alla kvällsframträdande va på.
Fler bilder kommer så småningom så resterande delen av den första veckan kommer med samt de två sista veckorna också